Tummen upp för Lanzas Keratin Healing Oil!

Nu har jag ett antal gånger använt Lanzas nya hårolja! Och jag kan bara säga TUMMEN UPP! Så ni som letar och testar olika oljor för era hår, lägg några extra hundralappar och få en BRA olja!

Jag köpte min för 379;-
Lanza Keratin Healing Oil

Lanza - Kerstin Healing Oil

Hej hej! Är precis hemkommen från frisören, alltid lika underbart! Så tänkte visa er en ny produkt som jag köpte med mig hem idag!

Lanza har nyligen släppt en serie med shampoo, balsam och en hårolja som alla innehåller keratin. Produkten som jag köpte med mig hem var håroljan. Eftersom jag bleker mitt hår osv så sliter man på håren en del och behöver då tillföra extra mycket näring. Så min frisör som själv använder denna olja tipsade mig om den!

Flaskan innehåller 100ml vilket inte är sådär jättemycket för sitt pris, men den är VÄLDIGT dryg! Oljan kan man applicera på både handukstorkat och torrt hår.

Eftersom jag själv inte har testat oljan förut så kommer jag att skriva ett inlägg senare där jag skriver om vad jag tycker om den! Om någon av er har använt den ett tag så får ni gärna dela med er av era åsikter!

Lernberger Stafsing

Var ett tag sedan jag bloggade nu, men det betyder också att jag hunnit testa en del nya hårvårdsprodukter, så nu så!

I julklapp så fick jag ett helt nytt Treatment från ett märke som jag aldrig hört talats om, Lernberger Stafsing. Testade och tyckte verkligen om det! Det har en speciell konsistens jämfört med andra inpackningar. Denna är mer seg och nästan som tandkräm haha! Men den luktar underbart! Så nu för några veckor sedan köpte jag även shampoot i serien för torrt hår, produkterna är väldigt bra för håret. Sulfatfritt shampoo!

Märket har 3 olika "serier" för torrt hår, färgat hår och ett om man söker mer volym. Sedan har dom även olika stylingprodukter och någon olja olja.

Treatmentet ligger på 230;- och shampoot 190;-

RSS 2.0