Ricinolja

Ricinolja är en väldigt seg olja som från början inte alls har med hår att göra! Ricinolja är från början till för att lindra förstoppning, konstigt va? Men nu har det alltså blivit en olja som många använder till håret! Det sägs att denna olja ska göra så att håret växer ca: 4cm i månaden istället för 1cm i månaden som normalt håret brukar växa.

Denna oljan är något som jag själv har börjat med nyligen, har använt den 2-3 gånger, och ja håret blir väldigt lent och fint efter att man har använt den.

Ricinolja finns att köpa i din närmaste hälsokostbutik.

Applicering: Man tar lite olja på fingertopparna och masserar sedan in det i hårbottnen. När hela hårbottnen är inmasserad med olja så kan du även dra ut lite olja i längderna och topparna. Men ett tips är att inte överdosera med oljan då den som sagt är ganska seg och kan bli svår att tvätta ur.

Eugene Perma - Cycle Vital

Cycle Vital är en produkt som kommer från ett företag som heter Eugene Perma. Det är ett silvershampo för blekt hår som fungerar så att det lila pigmentet i shampot arbeter bort dom gula nyanserna som lätt kan förekomma i blekt hår.

Jag har själv testat produkten eftersom jag själv har väldigt blont hår, och den funkar hur bra som helst! Det enda nackdelen med produkten är att man lätt kan få en lila nyans i håret efter att man har använt den, men det försvinner lätt efter några tvättar med ett vanligt shampo.

Applicering: I blött hår, som man brukar ha håret när man tar i shampo. Sedan löddrar man upp det och låter det sitta i håret i 3-5 minuter för att låta det verka. Sedan sköljer man ur det norgrannt. Man ska inte använda detta shampot varje tvätt utan kanske varannan gång. Annars finns risken för lila nyanser.

Välkomna till ErickasHair!

Som ni säkert redan har läst så kommer jag i denna bloggen skriva om hår och hårstyling. Jag har en stor passion för hår och allt omkring hår. Som t.ex hårvårdsprodukter, stylingprodukter och olika typer av hårmode.

Så har även du ett brinnande intresse för hår och allt omkring?
Då tycker jag att du ska följa mig!

LKOMMNA!
RSS 2.0